Blog

Da li ste nekada čuli za Mibrasu? Mibrasa je jedan od glavnih aduta naše kuhinje i nešto u šta ćete se i vi zaljubiti već pri prvom zalogaju.

Mibrasa je zatvoreni roštilj na ćumur koji se proizvodi od najkvalitetnijeg čelika, od strane najboljih experata u Španiji.

Mibrasa pećnica je svojim kvalitetom i karakteristikama sposobna da zadovolji zahteve svih kuhinja velikih kapaciteta.

Kako je ovaj tip pećnica pažljivo osmišljen, korisnik veoma lako može sam da kontroliše protok vazduha kroz roštilj, menjajući intenzitet žara a time i temperaturu unutar pećnice. Vrednost temperature unutar pećnice se može konstantno pratiti putem termometra koji se nalazi ugrađen u vrata pećnice, a što u neku ruku predstavlja i zaštitno obeležje ovih modela poćnica.

Dan zaljubljenih u restoranu Kovač

Pećnice Mibrasa su pogodne za kvalitetnu pripremu svih vrsta hrane, bilo da se radi o mesu, ribi, povrću ili nekim vrstama kolača gde se očekuje takav ukus a pritom se nigde drugde ne može dobiti.

U okviru ponude restorana Kovač, u prilici ste da probate širok izbor različitih specijaliteta koji se pripremaju upravo u Mibrasa pećnici. Vešte ruke kuvara i odlično zagrejana pećnica, čine da se sva jela pripremaju brzo, imaju izuzetan ukus, a sve to sa posebnom aromom na ćumur od bukve.

Ukoliko ste ljubitelji ovakve arome i volite da se prepustite dozi hedonizma, naš predlog je da probate sledeća jela sa našeg menija: Pulled pork u BBQ sosu – 27h sporo pečena drpana prasetina, Pileći paketić iz Mibrasa pećnice – rolovana piletina sa sirom i pančetom, kobasicu sa sirom iz Mibrasa pećnice ili nešto iz naše ponude odležanih bifteka!

Ono u šta nikako ne sumnjamo je da kad jednom probate specijalitete iz Mibrasa pećnice, teško ćete se odlučiti za nešto drugo!

Blog

Biftek zbog koga su neki kuvari postali zvezde

Biftek zbog koga su neki kuvari postali zvezde

BlogNadasve poznat širom sveta, Biftek Wellington slobodno možemo reći, predstavlja krunu kulinarstva. Malo koji kuvar ume savršeno da ga pripremi jer je za pripremu potrebno pre svega iskustvo, veština kao i strpljenje. A priznaćete da je danas vreme novac i da retko...

Piletina na sečuanski način

Piletina na sečuanski način

BlogUkoliko ste ljubitelj kineske kuhinje, a posebno ljute hrane, ovo će biti idealan obrok za vas! Predstavljamo vam jedan od klasika kineske kuhinje piletinu na sečuanski način. Ljutina ovog jela je toliko dobro izbalansirana, meso toliko meko, a ukusi prožeti na...

Biftek stek

Biftek stek

BlogFile ili kare, neki ga zovu još i odrezak a u mnogim stranim zemljama je poznat kao biftek, stejk, stek prvenstveno od goveđeg mesa. Kako god ga nazivali on predstavja iskustvo koje svaki pravi hedonista treba da doživi i iskusi. Odlikuje ga specifičan i  naglašen...

ADRESA

Big shopping centar, 23000 Zrenjanin

KONTAKT

Telefon: 023 310 1 700
Mobilni: +381 60 331 0 380
Poručivanje: +381 64 64 64 111
Email: info@kovaczrenjanin.rs

RADNO VREME

Ponedeljak – nedelja od 08.00 do 24.00h

Želite nešto da nas pitate?

8 + 3 =