Blog

Restoran Kovač je pripremio specijalnu ponudu za sve goste, povodom proslave dana zaljubljenih 14. februara 2021. godine, od 17 do 20 časova, uz obaveznu rezervaciju online ili na brojeve:
+381 23 310 1 700 ili +381 60 331 0380.

Cena aranžmana za 2 osobe iznosi 4.900,00 dinara, a u cenu je uključeno sledeće: šampanjac dobrodošlice (Fresco rose vinarije Kovačević sa jagodama) i kanapei (mus od guščije džigerice sa smokvama, brusketi sa gamborima i kukuruzom, spring rolnice sa povrćem, Camembert sir sa medom, domaći mibrasa hleb i chilli chutney namaz).

Za predjelo gostima će se služiti dimljeni mozzarella sir sa graškom i pinjolima.

Kao glavno jelo gosti će imati priliku da sami odaberu jelo po izboru: biftek wellington pečen po izboru, tuna steak, pečena bundeva uz priloge: domaći krompir sa sirom i slaninom, remulad salata, domaća testenina, onion rings, sos od crvenog vina, pire od pečuraka.

Dan zaljubljenih u restoranu Kovač

Kao idealnu poslasticu za prelepo veče, izabrali smo dezert Love passion – kolač od bele čokolade sa marakujom i mangom koji će verujemo oduševiti sve zaljubljene parove.

Na kraju večeri, svi gosti će dobiti na poklon dezert za ponetiPonoćni greh (mus od crne čokolade sa amarena trešnjama) kao znak zahvalnosti restorana Kovač.

Doplata uparivanja po jedne čaše vina uz predjelo, glavno jelo i dezert, za 1 osobu, iznosi 780,00 dinara (Chardonnay Kovačević, Aurelius Kovačević, Bermet).

Prilikom rezervacije molimo Vas napomenite Vaš izbor oko glavnog jela, kao i da li je potrebno nešto prilagoditi (vegetarijanska ponuda i slično).

Blog

Biftek zbog koga su neki kuvari postali zvezde

Biftek zbog koga su neki kuvari postali zvezde

BlogNadasve poznat širom sveta, Biftek Wellington slobodno možemo reći, predstavlja krunu kulinarstva. Malo koji kuvar ume savršeno da ga pripremi jer je za pripremu potrebno pre svega iskustvo, veština kao i strpljenje. A priznaćete da je danas vreme novac i da retko...

Mibrasa specijaliteti

Mibrasa specijaliteti

BlogDa li ste nekada čuli za Mibrasu? Mibrasa je jedan od glavnih aduta naše kuhinje i nešto u šta ćete se i vi zaljubiti već pri prvom zalogaju. Mibrasa je zatvoreni roštilj na ćumur koji se proizvodi od najkvalitetnijeg čelika, od strane najboljih experata u...

Wonder meni

Wonder meni

BlogJedna velika novina u našem restoranu jeste svakako Wonder meni kreiran u saradnji sa prijateljima iz Wonder Gym-a koji se nalazi preko puta našeg restorana. Ovaj meni karakteriše grupa posebno koncipiranih obroka, namenjenih ljudima koji treniraju kao i...

ADRESA

Big shopping centar, 23000 Zrenjanin

KONTAKT

Telefon: 023 310 1 700
Mobilni: +381 60 331 0 380
Poručivanje: +381 64 64 64 111
Email: info@kovaczrenjanin.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - nedelja od 08.00 do 24.00h

Želite nešto da nas pitate?

4 + 11 =