Blog

Restoran Kovač je ovoga leta savršeno mesto za sve koji žele uživati u osvežavajućim ukusima Circus sladoleda. U našoj ponudi nalazi se preko 25 različitih vrsta sladoleda koji se svakoga dana pripremaju sa posebnom pažnjom i mnogo ljubavi.

Svi sladoledi se prave po posebnoj recepturi od svežih i prirodnih sastojaka. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu sladoleda koji uvek mora biti isti po pitanju boje, konzistentnosti, a pri svakom zalogaju u ustima stvoriti osećaj savršene teksture i pravog ukusa. S tim na umu, naša poslastičara svakoga dana kupuje sveže neobrano mleko, od lokalne mlekare, voće i ostale sastojke od lokalnih proizvođača koji garantuju kvalitet istog.
U procesu proizvodnje koristimo isključivo dekstrozu (vrsta prirodnog šećera) koji se veoma lako vari, i ne podiže glikemijski indeks kao recimo saharoza (konzumni rafinisani šećer). Ovo je veoma bitno osobama koje kontrolišu nivo šećera u krvi. Takođe, neki od naših sladoleda ne sadrže gluten, te su oni pogodni za ljude koji su intolerantni na njega.

Ponuda od preko 25 različitih ukusa obuhvata zaista najrazličitije ukuse koje možete zamisliti, a one koje definitivno morate probati su: Circus (m&m bombonice, žele bombone, plazma, bananice), Mak Brownie, Amarena – Grčki jogurt, Dinja, Malaga (čokolada, rum, suvo grožđe), Limun-nana, a od premium sladoleda izdvojili bi: Belgijsku čokoladu, Orah – smokvu, pistaće i rafaello. Naravno, ovo je samo mali deo ukusa iz naše ponude, te vas sve pozivamo da nas posetite i pronađete omiljene ukuse za sebe!

Blog

Ukusi meksičke kuhinje

Ukusi meksičke kuhinje

BlogMeksička kuhinja važi za jednu od najraznovrsnijih i najzdravijih u svetu po pitanju kombinovanja različitih svežih, hranjivih namirnica. U ovoj kuhinji je poprilično zastupljeno crveno meso, raznovrsno sveže povrće, žitarice kao i nezaobilazna ljuta papričica....

Idealno vino uz Mibrasa specijalitete

Idealno vino uz Mibrasa specijalitete

BlogSvima je već poznato da hrana iz Mibrasa pećnice na ćumur, zahteva i odabir dobrog, kvalitetnog i idealno rashlađenog vina, a mi vam nudimo jednostavno uputstvo za uparivanje vaše idealne kombinacije. Crveno meso poput nezaobilaznog odreska zahteva crveno vino sa...

Biftek zbog koga su neki kuvari postali zvezde

Biftek zbog koga su neki kuvari postali zvezde

BlogNadasve poznat širom sveta, Biftek Wellington slobodno možemo reći, predstavlja krunu kulinarstva. Malo koji kuvar ume savršeno da ga pripremi jer je za pripremu potrebno pre svega iskustvo, veština kao i strpljenje. A priznaćete da je danas vreme novac i da retko...